Advocat.cat

Advocats de Catalunya

L'Advocat del mes serà modificat cada mes, i serà sempre un advocat del directori.


El telèfon 807464728, actualment inactiu, és un telèfon d'atenció jurídica professional 24 hores exclusiu per respondre consultes legals a través de l'extensió 1. El servei es donarà en català o espanyol, com a mínim. També podrà contactar (mitjançant l'extensió que correspongui) amb diferents dels advocats o despatxos d'advocats donats d'alta al portal. A través de l'extensió 1 vostè podrà fer qualsevol consulta legal directament a l'advocat que respongui, que tindrà l'obligació de resoldre els seus dubtes legals amb la màxima professionalitat, compromís i responsabilitat. Si marca l'extensió 2 es desviarà la seva trucada al servei d'atenció al client i les següents extensions permeten contactar directament amb altres advocats.


Els serveis són d'orientació jurídica 24 hores a tots els usuaris i clients. Sempre respondrà un advocat/da, membre o no del directori, en qualsevol cas identificat i habilitat per a prestar professionalment aquesta orientació jurídica. Els 20 primers segons són GRATIS i informen del servei, en acabat comunica directament amb un advocat, sense cap altra locució, màquina ni contestador. El preu màxim per minut de la trucada desde telefonia fixa és de 1,21 euros i de 1,58 euros desde telefonia mòbil. Trobarà tota la informació completa i relativa al servei dins la nota legal, sempre accessible des del peu de pàgina. Els preus de la trucada al 807464690 són els mateixos.

Per a la cerca del professional jurídic més adequat segons la problemàtica en concret, cas, zona o especialitat o branca del Dret podrà trucar al telèfon 932994753 (trucada de baix cost o gratuïta desde la majoria de telèfons). Igualment per resoldre qualsevol dubte comercial o incidència tècnica.

Logotip Advocat.cat

Segueix-nos

Nous advocats

Marcos Jiménez de Parga...
Població: Barcelona
Mercè Omedes Matas
Població: Girona