La primera consulta pot ser gratis?

Valoració
( Total: 0 Mitjana:0 )

Cada vegada són més les persones que, quan necessiten els serveis d’un advocat, busquen professionals que no cobrin la primera consulta.
Aquesta actitud, que no es podrà canviar, té conseqüències bones i dolentes. Les bones són evidents. El client pot assessorar-se sense pagar, conèixer al professional per poder decidir si deixar o no el cas a les seves mans…

Els inconvenients

Els advocats que accedeixen a no cobrar les primeres consultes solen ser joves, sense molta experiència i la seva intenció sol ser més comercial que no pas vocacional, tot i que una intenció no necessàriament ha d’impedir l’altra.
L’altre inconvenient és que aquesta manera d’intentar atraure a nous clients no és del tot legal. Treballar o vendre qualsevol producte o servei, a pèrdua, es considera competència deslleial i, a més, va en contra del que aconsellen els col·legis d’advocats.

Solucions

La solució més professional, i que ja fan molts lletrats, consisteix en no cobrar la primera consulta si el client finalment confia el seu cas, i restar-la a la minuta final.
L’altra alternativa per no pagar primeres visites consisteix en contractar assegurances o serveis de protecció jurídica prepagats.

Escrigui la seva opinió!!

Please enter your comment!
Please enter your name here