LV_LISTING Archive Inici

Français: avocat francophone expert en droit espagnol en matière d’héritage, Syndique de communautés, succesions, donations, patrimoine et tout ce qui concerne l’immobilier. Advocat expert en negocis immobiliaris, compres i vendes, successions, administració de comunitats, actes notarials i en general tot allò relacionat amb el món immobiliari. Zona d’influència: Palafrugell, Calella de Palafrugell, Palamós, Llafranc, Tamariu, […]

Carles Mascort és advocat soci d’un prestigiós despatx de Girona. És especialista en responsabilitat per negligències mèdiques. També se’n saben interessants vinculacions amb el món de l’art.

Benet Salellas i Vilar és polític i advocat. És llicenciat en filologia per la Universitat de Barcelona, llicenciat en dret per la Universitat de Girona amb premi extraordinari final de carrera, diplomat en Estudis Avançats en dret penal per la Universitat Pompeu Fabra.

Despatx jurídic situat al Passeig Marítim de Blanes 90, amb vocació de resoldre els dubtes i judicis de tothom, població estacional, empreses i estrangers. Amb més de 40 qanys d’experiència el despatx es trasllada al costat del mar, temporalment.

Prat Sàbat Advocats és un dels més reconeguts despatxos d’advocats de Girona. Presten assessorament a empreses i a particulars amb un equip d’advocats liderat per qui va ser degà del Col·legi d’Advocats de Girona durant 10 anys.