Donar-se d'alta:

Si ets advocat i et vols inscriure pots fer-ho accedint a http://www.advocat.cat/registrat o sol·licitant la visita d'un agent comercial. Si se t'hagués donat de baixa sense el teu consentiment i volguessis reactivar la teva inscripció cal que enviïs la factura última pagada al teu assessor comercial o a la bústia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Donar-se de baixa

Si vols donar-te de baixa és fàcil. Pots demanar-ho enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la petició signada i acompanyada d'una fotocopia del teu carnet col·legial (si ets advocat) o DNI (si no ets advocat i creus que s'està fent un ús que no correspon amb les teves dades). Un cop rebuda la teva petició es tramitarà automàticament. En cas de no tramitar-se al moment s'intentarà verificar que ningú t'ha suplantat per donar-te de baixa sense el teu consentiment.

Modificacions

Si vols o has de modificar la informació publicada pots fer-ho o amb la teva contrasenya, o contactant amb el teu agent o enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.