Pedro Sánchez, la Constitució i la Independència

  Valoració
  ( Total: 4 Mitjana:4.5 )

  És legal el president d'España quan es troba amb Soros?Pedro Sánchez, gens religiós, ja va prometre lleialtat al Rei, a la Constitució, va dir que guardaria secret sobre les deliberacions del Consell de Ministres… sembla ser que ja s’ha vist amb George Soros

  La reforma de la Constitució és un dels projectes que el PSOE porta temps proposant, fins i tot ja abans del repte independentista a Catalunya. Ja amb Alfredo Pérez Rubalcaba al capdavant del partit, els socialistes apostaven per la creació d’un Estat Federal per acabar amb les tensions territorials. Ara, Pedro Sánchez té previst (i/o a saber si encarregat) impulsar fortament aquesta iniciativa des del Govern.

  Com vol resoldre el “problema català”?

  Està clar que no són pocs els qui veuen en Pedro Sánchez més esperances que amb Rajoy. Però Sánchez, segons diu, només vol un millor tracte per a Catalunya i les anomenades comunitats històriques. Ho considera un dels pilars d’un projecte per acabar amb el repte independentista que molts catalans van impulsar amb Artur Mas al capdavant de la Generalitat i que es sosté ara amb Quim Torra.

  Escrigui la seva opinió!!

  Please enter your comment!
  Please enter your name here